Nyrkkeilyn peruskurssi

Peruskurssi kestää seitsemän viikkoa, jonka aikana harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Kurssilla perehdytään nyrkkeilyn perustekniikoihin ja lajille ominaisiin fysiikkaa ja ketteryyttä parantaviin harjoituksiin. Aloittajalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai kovaa fyysistä kuntoa: alkuun harjoittelun teho pidetään sopivana niin, että eri lähtökohdista on mahdollista sopeutua fyysiseen kuormitukseen. Peruskurssin käyneillä henkilöillä on riittävät taidot ja kunto nyrkkeilyharjoittelun jatkamiseen lajiryhmässä. Peruskurssin ensimmäisissä harjoituksissa kurssin vetäjä selittää vielä tarkemmin lajin peruskurssikäytäntöjä ja salietikettiä. Voit rohkeasti kysyä mieltä askarruttavista asioista ohjaajilta, koskivat ne sitten itse harjoittelua tai muuta kurssiin liittyvää asiaa.

Peruskurssille tarvittavat varusteet

Peruskurssille riittää aluksi varusteiksi t-paita, shortsit/verkkarit ja juomapullo. Nyrkkeilyn peruskurssilaisilla tulee olla myös nyrkkeilyyn sopivat jalkineet kuten nyrkkeily-, paini- tai sisäpelitossut. Peruskurssien ohjaajat kertovat myöhemmin tarvittavista varusteista ja mistä niitä voi hankkia.

Peruskurssin hinta on 80 €

Hinta sisältää harjoittelumaksun. Harjoittelumaksusta lähetämme laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautua voit sähköpostilla: vakevaboxing@gmail.com, yhteydenottolomakkeella tästä 
HUOM! Vastaamme kaikkiin ilmottautumisiin, jos et saa viestiä meiltä ennen kurssin alkua niin otathan yhteyttä.